tag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post1895392505435921417..comments2024-03-28T16:40:55.448+01:00Comments on Kobiece rozmówki przy herbacie- podróże, książki, kuchnia, życie na wsi: O ogórkach i fasolceChudahttp://www.blogger.com/profile/10181907223458923470noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-22646413104817389102017-08-17T07:41:18.981+02:002017-08-17T07:41:18.981+02:00Wiesz, Krzysiu, przyjedziesz to popróbujesz. A myś...Wiesz, Krzysiu, przyjedziesz to popróbujesz. A myślę, sobie u nas choć że dwa razy bazę wypadową zrobisz 😃Anna Kruczkowskahttps://www.blogger.com/profile/10506083344673043107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-21892546252484996092017-08-16T21:11:21.035+02:002017-08-16T21:11:21.035+02:00Twoim przepisem na fasolkę była zainteresowana Ela...Twoim przepisem na fasolkę była zainteresowana Ela, moja żona. Może dlatego, że wie, jak bardzo lubię zieloną fasolkę. Oto przepis na super (dla mnie) letni obiad: misa fasolki z dodatkiem masła i tartej bułki. I nic więcej :-)<br />Pamiętając oryginalne smaki Twoich dań, próbuję wyobrazić sobie jak smakują te wszystkie przetwory.<br />Krzysztof Gdulahttps://www.blogger.com/profile/06523514782120741183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-89665375606060007792017-08-16T07:34:23.648+02:002017-08-16T07:34:23.648+02:00Przykro mi, Andrzeju. Podejrzewam, że my bardzo od...Przykro mi, Andrzeju. Podejrzewam, że my bardzo odczujemy kiedyś odejście Kokiego. Jest z nami od tylu lat. A nowy wpis własnie się opublikwał :)Anna Kruczkowskahttps://www.blogger.com/profile/10506083344673043107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-8122563496598675602017-08-16T07:19:21.326+02:002017-08-16T07:19:21.326+02:00Brak nowych wpisów pewnie trwa przeprowadzka. U na...Brak nowych wpisów pewnie trwa przeprowadzka. U nas niestety też Amos - 12 letni Lablador dziś o 5 30 przeniósł się na wielką zieloną łąkę. Wcześniej chorował ale pustka pozostaje.Andrzejnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-81010438083131424512017-08-13T16:14:07.970+02:002017-08-13T16:14:07.970+02:00Aleksandro, tak też kiedyś robiłam, ale dzięki prz...Aleksandro, tak też kiedyś robiłam, ale dzięki przecieraniu pozbywam się nie tylko skórek, ale i pesteczek. Anna Kruczkowskahttps://www.blogger.com/profile/10506083344673043107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1408322438249580562.post-38630840504203376032017-08-13T09:11:14.744+02:002017-08-13T09:11:14.744+02:00Jak to wspaniale wygląda. Ja kiedy robiłam przecie...Jak to wspaniale wygląda. Ja kiedy robiłam przecier pomidorowy nie przecierałam tylko wcześniej sparzałam pomidory i zdejmowałam skórkę kroiłam i kiedy rozgotowały się miksowałam. Pozdrawiam Aleksandra I.https://www.blogger.com/profile/05947649209813935395noreply@blogger.com